BB-GLOW

BB Glow is een gezichtsbehandeling waarbij we jouw gezicht een egaal en stralend effect geven zonder gebruik te maken van pigmenten.


BB Glow bevordert de tint van de huid en dekt met mate de vlekken en de donkere kringen rondom jouw ogen en verkleint zelfs de poriën! De behandeling is pijnloos en veilig

Hoe werkt een bb-glow behandeling?

De specialiste verwijdert eerst de make-up van het gezicht. Om de huid voor te bereiden op diepe penetratie van BB-crème, wordt er een exfoliërende crème gebruikt om dode huidcellen te verwijderen. Na de exfoliatie en reiniging met de bubble gel die de poriën opent, wordt de BB-crème ampullen met natuurlijke ingrediënten aangebracht op jouw huid met een dermapen.

Er zijn 3 tinten BB-crème ampullen beschikbaar: licht, medium en donker. De tint die het best bij jouw huid past wordt geselecteerd en onder de huid aangebracht met een micronaald van 0,25 mm tot 0,5mm. Na penetratie zullen BB-crème ampullen zich vermengen met en zich aanpassen aan jouw huidskleur.


Tot slot brengen we een masker aan op jouw huid, dat gedurende 20 minuten zorgt voor het kalmeren van de huid en dat helpt bij de genezing. Dit verjongt en verfijnt de textuur van de huid.

Hoe lang heeft een bb-glow behandeling effect?

Het resultaat blijft gemiddeld tussen de 4 tot 8 maanden, afhankelijk van hoeveel sessies je neemt en welke technieken er gecombineerd worden.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

1 tot 3 sessies: dit is afhankelijk van het huidtype, de leeftijd en de naverzorging.

Helpt bb-glow bij pigmentvlekken?

Ja, deze behandeling is zeer effectief tegen pigmentvlekken en kan eventueel ook gecombineerd worden met pigmentlaser (met telkens 5 tot 6 weken tussenpauze) voor sneller en langdurig resultaat.

Kan het verkleuren onder de zon?

Absoluut niet. De producten bevatten geen pigmenten of ingrediënten die onder de zon kunnen verkleuren. Het is niet toegestaan om eerste week (het liefst de eerste twee weken) te zonnen. De producten zijn 100 % natuurlijk en schadeloos.

Wat is de prijs van een bb-glow behandeling?

Voor een losse sessie betaal je €95. Voor een kuur (3 sessies) betaal je €270 euro.

 

0499181768

©2020 door Sois Belle. This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now